Wednesday, 3 October 2012

1st day to begin

4/10/2012

7.41am

Bgun rase segar td...lps solat trus wat snmn ringan sikit..iaitu msak air...lol

Sarapan

Telur rebus 2 biji sedikit kicap + air masak

Telur= 0 carbohydrate
Kicap = 7g per 100ml (tp kalo stitik dua smpai ke 7g.? Rase xkot)
Air masak = 0 jugak


Tahnah anda bjya...blum lg atleats kene dua hari, bru bdn kita qakn btukar mode ketosis...

Ketosis menjadikan bdn anda kilang membakar lemak n anda akn jd lebih bertenaga dgn extra tenaga yg dhasilkan...xpecaya..kite lihat nanti bjaya kah saya..btulkah teori atkins ni...

Apepun tq krn sudi membaca...kbai

Failed tp sya tdk akn putus asa

3/10/2012 11.22pm

Yup im failed..jgn la gelak

Menu tengah hari

Kerepek ubi n gula2.... Adoi fail kan

Petang

Mcm2 kebetulan birtday boss so mmg la mcm2 sya mkn... Btw xpe..esok masih ade, doakan sya bjya...thanks

Tuesday, 2 October 2012

Salam n Morning

Saya dgn ini akan menukar blog ini menjadi diary utk sya menjadi kurus dan lebih sihat. Yup kurus...
Saya berharap saya akan berjaya dan akan mendapat sokongan daripada rakan2 luar sana..
Saya akan menggunakan teknik atkin diet - diet carbo.

Hari ini 3/10/2012...

Tinggi : 175cm
Berat : 111kg

Saya punya ideal berat ialah 75 kg..wow..Over 36kg...
Takpe saya akan cuba sebaik mungkin..

Challenges

6 months to reduce by 20 kg kalo lebih lg bagus kan...3.5kg permonth..xlah susah sgt kan nak achieve..hihi


Today diet

Pagi ni

Mkn telur separuh masak 3 biji plus stitik kicap masin....actually kicap ni tinggi carbohydrate dia..tp xpe sbg permulaan saya amik sikit je...ingat kite boleh amik carbohydrate ttp hanya 20g sehari sahaja

ok lah nak sambung kerja
 tgh hari saya update lg..utk food diary saya..ape nak mkn ye..kbai